Premium

Sök på MNB

Admins blogg
31-årig kille från Västra Götaland

Verifierad medlem Admin är en premiumverifierad medlem. Läs mer
Admin

Gästbok (0)
Premiumalbum (0) Annonser (0) Foton/videos: 6/10 poäng

Följ bloggen Inlägg: 28  Följare: 100

Skicka privat meddelande

Du måste vara inloggad för att kunna kontakta medlemmar. Logga in eller bli medlem.

Lite om mig

Hej!
Här är du välkommen att starta en chattkonversation med administratören om du skulle vilja komma i kontakt med oss.

Du kan också skriva på kik: MNBAdmin

Med vänliga hälsningar
Admin

Nytt samarbete

4 Okt, 2020
1_4271601917983.jpg

Hej!
MNB har inlett ett samarbete med Glamour Models Of Sweden där vi hjälper varandra att nå ut till fler människor. Adda dem gärna på Snapchat! Vid eventuella frågor var vänliga kontakta Glamour Models Of Sweden.
Admin

Gilla 2

Problemen lösta

28 Aug, 2020

Hej!
Efter en veckas intensivt arbete kan jag nu bekräfta att allt ska fungera som vanligt igen. Ser ni fortfarande saker som fortfarande inte fungerar, tveka inte att ta kontakt privat.

Mvh En trött / sliten Admin

Gilla 14

Support just nu

24 Aug, 2020

Hej!
Det är en hel del som har gått åt skogen sedan sajten gick online igen. Jobbar så snabbt jag kan med att lösa allt. Ber er att ha förståelse för att servicenivån just nu är lägre än vanligt. Ni som har begärt utbetalningar kommer ha era pengar på kontot i morgon även om det fortfarande inte körts utbetalningar

Gilla 4

Uppdatering

23 Aug, 2020

Hej!
Vissa funktioner har slutat fungera efter flytten. Jobbar på att lösa det så fort som möjligt.
Admin

Gilla 4

Vad händer härnäst?

3 Aug, 2020

Hej alla!
Vill bara informera om vad som händer den närmaste tiden. Då användarna hela tiden ökar börjar trycket på servern nå sitt max. Ett tydligt tecken är att filmerna på sajten laddar tok för långsamt eftersom servern inte riktigt klarar av trafiken.

1. Därför kommer vi i mitten av augusti att investera i en rejäl uppgradering av servern som förhoppningsvis kommer resultera i att sajten kommer klara det ökande antalet användare och att filmerna som laddas ner eller upp kommer laddas betydligt snabbare.
När uppgraderingen påbörjas kan det innebära tillfälliga störningar eller att sajten kan ligga nere ett kort tag. Hoppas ni har förståelse för att detta behöver ske. Vi kommer informera när detta kommer ske mer exakt inom kort.

2. Det befintliga länkprogrammet som innebär att man kan köpa produkter via sidan om man rekryterar medlemmar kommer att skrotas och göras om till ett bättre och generösare system. Efter serveruppgraderingen kommer ni ha möjlighet att tjäna riktiga pengar som betalas ut till ert bankkonto både på gratis- och betalande medlemmar med generösa ersättningar. Tanken med detta är att vi nu satsar betydligt mer på att få in fler medlemmar. Mer info om detta kommer det är dags.

Admin

Gilla 19
Du måste vara inloggad för att lämna ett omdöme. Logga in eller bli medlem.