Premium

Sök på MNB

Finns online för sköna camshower och snuskigt telesex bland mycket annat porrigt...Puss! 💋💋

VIP SannaSthlmCam 32-årig tjej från Stockholm, Stockholm

Senast aktiv: igårAnmäl medlemSkicka gåva

Verifierad medlem SannaSthlmCam är en premiumverifierad medlem. Läs mer

Undvik att bli lurad - betala annonsören med krediter

Publicerad: igår, 20:58

Kategori: Säljes - Camshows

Finns online för sköna camshower och snuskigt telesex bland mycket annat porrigt...Puss! 💋💋 Camshows SannaSthlmCam
Finns online för sköna camshower och snuskigt telesex bland mycket annat porrigt...Puss! 💋💋 Finns online för sköna camshower och snuskigt telesex bland mycket annat porrigt...Puss! 💋💋

340:-

Beskrivning

OBSERVERA! Jag har bara ETT Skypekonto. Det finns tyvärr en bedragare på Skype, som utger sig för att vara jag, det är INTE jag, så se till att adda rätt! Vid minsta osäkerhet, ring eller messa mig så du med säkerhet kommer rätt.

VEM ÄR JAG OCH VAD ERBJUDER JAG?

Jag är en tjej på 32 år med kurvor på de rätta ställena. Jag är för det mesta väldigt kåt. Har lätt för att få ljuvliga orgasmer. Jag erbjuder kåta camshower via Skype samt snuskigt telefonsex. Jag skickar också sexiga bilder till dig. Erbjuder numer endast färdigskrivna noveller. Jag hjälper dig gärna att spruta i cam eller i telefon. Skickar också välanvända trosor och sexleksaker. Om du önskar smssex så går det också bra. Betalning sker till mitt bankkonto. I vissa fall kan du även betala med krediter till denna sida. Inga återbetalningar görs! Om du av misstag betalar in för mycket så får du ha det tillgodo på någon av mina tjänster. Du kanske har en fantasi som du skulle vilja förverkliga. Jag hjälper dig gärna! Jag svarar ej på dolda nummer om vi inte kommit överens om det innan. Jag har lång erfarenhet av dominans och erbjuder detta vid förfrågan. Tänder på att utföra både mjukare och hårdare form av dominans. Kom med dina förslag och önskemål. Madame visar gärna upp sina härliga bröst för dig och använder en skön dildo i fittan. Jag har många olika outfits och dildos och klär mig på ett sexigt sätt vilket kommer generera dig en oförglömlig upplevelse! Leverans av trosor och sexleksaker sker med största sekretess och diskretion. Du bestämmer hur saken ska användas innan leverans, om jag till exempel ska onanera i dom/med dom. Jag har nu börjat med Snapchat! Jag snapar fyra gånger om dagen. Det är för det mesta bilder på Madame i olika vinklar. Både naket, med leksaker och med dominanta inslag. Har även börjat med orgasm, rollspel, sprutdildo, och fotfetish i camshower. Tillägg tillkommer. Erbjuder camshower och telesex tillsammans med min väninna Mehra. Fråga om tid!

PRISER

Camshow 3 min 190 kronor
Camshow 5 min 240 kronor
Camshow 7 min 290 kronor
Camshow 10 min 340 kronor
Camshow 15 min 440 kronor
Camshow 20 min 540 kronor
Camshow 30 min 740 kronor
Vill du se orgasm i camshowen? Då tillkommer 50 kronor oavsett vilken tid du väljer, minst 5 min cam krävs.
Vill du ha rollspel i camshowen? Du väljer typ av rollspel. Då tillkommer 40 kronor oavsett vilken tid du väljer.
Vill du ha joi i camshowen med min sprutdildo? Då tillkommer 120 kronor oavsett vilken tid du väljer. Minst fem min cam krävs. Observera, endast om du vill se sprutdildon, tar ej extra betalt för endast joi. Sprutdildon sprutar riktig sperma, från min vän. Kan även fyllas med Madames piss.
Vill du se olja i camshowen? Olja på bröst och på dom nedre regionerna. Då tillkommer 50 kronor oavsett vilken tid du väljer men minst 5 min cam krävs.
För längre camshower så gäller pris efter överenskommelse.
Telesex 3 min 140 kronor
Telesex 5 min 190 kronor
Telesex 7 min 240 kronor
Telesex 10 min 290 kronor
Telesex 15 min 390 kronor
Telesex 30 min 540 kronor
Vill du ha bilder under telesex? Då tillkommer 100 kronor oavsett vilken tid du väljer. Bilderna skickas innan samtalet startar. För längre telesex så gäller pris efter överenskommelse.
Välanvända trosor 250 kronor per par inkl. porto och bild då jag använder trosorna
Välanvända sexleksaker 250-500 kronor per styck inkl. porto och bild då jag använder sexleksaken. Pris beroende på leksak. För julkalendern, fråga om pris för leksaker.
Smssex/Chatt 10 sms alt. 10 min 150 kronor
Smssex/Chatt 20 sms alt. 20 min 250 kronor
Smssex/Chatt 30 sms alt. 30 min 350 kronor
Vill du ha bilder i chatten? Då gäller 100 kronor extra oavsett vilken tid du väljer. För längre smssex så gäller pris efter överenskommelse.
Filmer finns till försäljning från 250 kr och uppåt beroende på innehåll och längd på film. Endast för privat bruk!
Camshow eller telesex tillsammans med min väninna Mehra. Camshow 600 kr och telesex 500 kr i cirka 10 min. Fråga om tid!

Puss!
Sanna

Svara på annons

Logga in först om du redan är medlem eller använd formuläret nedan för att svara på annonsen.

Användarnamnet måste ha 3-12 tecken och får endast innehålla bokstäver och siffror.

Din e-post kommer att behövas till inloggningar.

Lösenordet måste innehålla minst 8 tecken.

Det är förbjudet att efterfråga sex-träffar. Vänligen respektera detta eller så kommer ditt konto att stängas av. Läs mer om våra regler


Jag intygar att jag är minst 18 år gammal och har läst och accepterar villkoren.