Premium

Länka till oss - tjäna pengar

Länka till oss på din blogg, sociala nätverk, forum eller liknande och tjäna in pengar som du kan utnyttja till våra betaltjänster.

Så fungerar det

Publicera dina spårningslänkar på t ex din blogg, sociala nätverk, andra forum eller liknande. När någon sedan klickar på din spårningslänk och registrerar sig på vår hemsida och denne köper något så tjänar du pengar. Vi vill dock förtydliga att du inte kan begära att pengarna betalas ut till dig utan du kan endast använda dessa intjänade pengar till att använda våra betaltjänster gratis. Har du exempelvis tjänat in 70 kr via dina spårningslänkar kan du helt gratis skaffa ett VIP-medlemskap i 30 dagar (värde 70 kr).

Det är upp till dig vilken av de tre spårningslänkar du vill använda. Den första spårningslänken går till startsidan, den andra till din profil och den tredje till annonssidan.

Hur mycket tjänar jag på detta?

50% av sålda VIP-medlemskap och annonser.
10% av sålda krediter.

Exempel: Låt oss säga att någon köper ett VIP-medlemskap för 70 kr. Då har du tjänat in 35 kr (50%) och du har dessa 35 kr tillgodo om du själv vill använda betaltjänster på vår sajt.

Detta är förbjudet

- Du får endast publicera spårningslänkar utanför vår hemsida.
- Du får inte överdriva eller spamma. Respektera andra hemsidors regler om du t ex vill länka i ett forum.
- Du får inte skicka spårningslänkar via e-post utan du får endast publicera dem på hemsidor.
- Fusk och manipulering är självklart förbjudet och kommer att upptäckas. Vi avslöjar dock inte hur vi upptäcker fusk.
- Bryter du mot reglerna kommer vi att inaktivera dina spårningslänkar och du går miste om det du har tjänat in. I värsta fall stänger vi även av ditt medlemskap.

Hämta dina spårningslänkar här.