Premium

Sök på MNB

Om premiumalbum

Köp premiumalbum  |  Sälj premiumalbum gratis

Lås upp premiumalbum

Köp tillgång till ett premiumalbum i ett dygn. Innehållet i dessa album är mer exklusivt och endast de som betalar får låsa upp och se det spännande och privata innehållet. För att alla som funderar på att låsa upp ett premiumalbum inte ska känna någon tvekan om vad det är man kommer att se så försöker vi ge så detaljerad information som möjligt. Förutom beskrivningen av albumet tilldelar vi även olika kategorier till innehållet.

Du får alltid vad du betalar för

Eftersom transaktionerna sker på vår hemsida ställer vi höga krav på de som säljer bilder eller videos. Alla medlemmar som säljer premiumalbum är verifierade. Ett vanligt förekommande problem, vare sig någon säljer bilder eller trosor, är att de utger sig för att vara en tjej när det i verkligheten är en kille som försöker lura till sig pengar. Detta problem tar vi på allvar och vi publicerar endast äkta och genuina premiumalbum. Vi ställer även krav på att försäljningsobjekten (bilder och videos) håller den nivå man förväntar sig som köpare.

Köp krediter för att låsa upp premiumalbumen

Observera att du behöver vara inloggad för att genomföra ett köp. Logga in eller bli medlem.

Köp krediter

Betalningsmetoder och diskretion

Kortbetalning

Det kommer aldrig att synas på ditt bankkontoutdrag att du har köpt något hos MinaNakenbilder.se. Transaktionen på ditt bankkontoutdrag kommer visa referensen CRD.LT/*MNB. Du behöver alltså inte oroa dig för att någon kommer att få reda på att du har betalat något till oss.

SMS-betalning

Det kommer aldrig att synas på mobilfakturan att du har köpt något hos MinaNakenbilder.se. Det kommer endast att framgå att du har SMS-betalat via vår betalningsleverantör. Du behöver alltså inte oroa dig för att någon kommer att få reda på att du har betalat något till oss.
Guide för SMS-betalningar

Läs mer om villkoren.

Sälj nakenbilder och videos helt gratis

Att sälja premiumalbum är ett utmärkt komplement till den traditionella annonseringen. Till skillnad från annonseringen är det helt gratis att sälja premiumalbum. Du har ingenting att förlora, bara att vinna och du slipper långa konversationer med eventuella köpare.
Eftersom köpen sker direkt via vår hemsida måste vi göra vårt yttersta för att köparna ska vara nöjda och därför ställer vi högre krav på dig som säljer premiumalbum. Vi har rätt att neka premiumalbum som vi inte tycker uppfyller våra krav:

  • Du måste vara verifierad
  • Vi jämför din bevisvideo, dina övriga foton och materialet du säljer, att de är på samma person (dig)
  • Materialet du säljer måste hålla en viss nivå. Vi kan neka dig rätten att publicera premiumalbum av olika skäl.

Du får också tillgång till statistik på antalet visningar på dina premiumalbum. Känner du att detta kan vara något för dig? Välkommen att skicka in ett premiumalbum!

Observera att du behöver vara inloggad för att kunna lägga in ett premiumalbum. Logga in eller bli medlem.