Premium

Sök på MNB

Om verifiering

Det finns tyvärr killar som utger sig för att vara tjejer för att försöka tjäna pengar. Med en verifierad profil har medlemmen bevisat att denne verkligen är samma person som hon/han utger sig för att vara. En verifierad medlem är märkt med en "Verifierad profil verifierad" stämpel.

Man kan verifiera sig på två sätt: standardverifiering (påklädd) eller premiumverifiering (utan kläder). Premiumverifieringen är den starkare verifieringsmetoden.

Hur blir man verifierad?

Medlemmen skickar in en video som innehåller följande:

- Medlemmen säger att han/hon vill verifiera sig på MNB, dennes användarnamn och dagens datum. Är man ett par ska båda verifiera sig tillsammans.
- Medlemmen poserar så att man tydligt ser om det är en tjej eller kille där både ansikte och helkropp syns. Det går bra att dölja ansiktet men munnen måste synas när denne pratar.

Varför kan man inte längre verifiera sig med ett foto? Anledningen till det är att det är relativt enkelt att förfalska ett foto. Genom att bevisa sig med en video som det beskrivs ovan är det i princip omöjligt att göra en förfalskning.

Verifierade medlemmar och premiumalbum - premiumverifiering

Medlemmar som säljer premiumalbum verifierar sig som det beskrivs ovan men skillnaden är att de måste verifiera sig nakna. Detta för att vi lättare ska kunna bedöma äktheten på materialet de säljer. Vi godkänner bara inskickade premiumalbum om vi är säkra på att materialet är äkta, dvs att materialet är på de själva och som inte är stulet eller hämtat från nätet.

Kan jag bli lurad på pengar av en verifierad medlem?

Ja, risken finns. En verifierad medlem har bara bevisat att denne verkligen är samma person som hon/han utger sig för att vara. Du kan alltså fortfarande bli lurad på pengar men sannolikheten att bli lurad är dock lite mindre än om du köper från en icke verifierad medlem.

Hur undviker jag att bli lurad på pengar?

Använd i stället våra krediter för att skicka pengar till medlemmar. Läs mer här om varför detta sätt är säkrare.