Premium

Sök på MNB

Regler mellan köpare och säljare

Läs nedan om vad som gäller om sexköp, tvister mellan köpare och säljare samt fördelarna med att spara bevis. Detta är en sammanfattning - fullständiga villkor hittar du här.

Förbjudet att efterfråga sex-träffar / IRL-träffar

Det är totalförbjudet att träffas för sex eller att ens efterfråga det och detta leder givetvis till en avstängning. Att ta kontakten vidare till andra chatt-appar i syfte att göra detta kommer också att leda till en avstängning. Du riskerar även en polisanmälan om det avser sexköp.
Alla typer av träffar är förbjudna med undantag för överlämning av trosor eller liknande på offentlig plats. Detta innebär också att det är förbjudet att ta av trosorna vid överlämning. Ett annat undantag är tjejer som träffar andra tjejer för filminspelning eller liknande. Dock måste tjejerna vara verifierade. Killar får inte träffa tjejer för detta syfte.

Spridning av material

Det är strängt förbjudet att sprida bilder, videos eller annat material från sidan eller som du har köpt från sidans medlemmar. Du får endast använda materialet för eget bruk. Bryts denna regel leder det till omdelbar avstängning och polisanmälan.

Tvister mellan köpare och säljare

Beroende på vilken typ av betalningsmetod som har använts mellan köpare och säljare gäller följande:

Krediter - vi hjälper till att lösa tvisten och återbetalar krediter om köparen inte fått det som avtalats. Denna metod är dessutom helt anonym mellan säljare och köpare. Köper du våra produkter med dina intjänade krediter får du också lägre priser. OBS! Du som köpare har 5 dagar på dig att reklamera en gåva. Efter 5 dagar blir din eventuella reklamation ogiltig.

Swish eller andra betalningsmetoder - detta sker helt på egen risk. Vi erbjuder ingen service att lösa tvisten mellan er och dessutom riskerar både köpare och säljare att röja sin identitet.

Köper du minst 30 krediter får du förutom en lägre risk att bli lurad även ett VIP-medlemskap på köpet.

Spara bevis

Att spara bevis kan vara avgörande för ditt case vid tvist. Spara alltid konversationerna ifall de skulle behövas. Vidare rekommenderar vi följande:

Försäljning av använda underkäder via post - skapa ett filmbevis till köparen när du du lägger in kuvertet i brevlådan. Detta ökar din trovärdighet och det kommer dessutom bli väldigt svårt att ifrågasätta dig.

Försäljning av bilder/videos - som säljare bör du spara materialet du säljer tills du vet säkert att köparen är nöjd.